fbpx
Nyhet! Bli matchad med rätt psykolog. Klicka här!

Psykolog i Linköping

Söker du en psykolog i Linköping är du varmt välkommen till PsykologA. Hos kan du gå i psykoterapi eller coaching där du får hjälp med problem och utmaningar. Vi som arbetar på PsykologA är alla leg. psykologer med lång erfarenhet. En kontakt med en psykolog börjar alltid med ett inledande samtal där du får möjlighet att berätta vad du vill ha hjälp med och få en känsla för hur det är att prata med psykologen. Därefter bestämmer ni tillsammans hur ni ska gå vidare. Vi hjälper vuxna och barn från 12 år på vår privata mottagning i Linköping men även på distans via videosamtal. Du kan få en tid inom några dagar eller tidigare. Varmt välkommen!

Kontakta ossBli matchad

Personligt anpassad terapi

Olika metoder

Få tid snabbt

Kvällstider

Legitimerade psykologer

Lång erfarenhet

Din psykolog i Linköping

I perioder kan livet kännas tufft och ibland behövs någon professionell att prata med. Det kan handla om en kris, en tuff livssituation eller att du helt enkelt inte mår och lever på ett sätt som du skulle önska. Vi psykologer på PsykologA i Linköping hjälper dig att förstå det som är svårt och ger dig verktyg eller nya perspektiv så att du kan ta dig an dina utmaningar på ett nytt sätt. Samtalen hålls på vår mottagning i centrala Linköping eller digitalt/video. Vi anpassar din terapi efter just det som du behöver. 

Klienter berättar

Anton EkAnton Ek
20:42 22 Apr 15
Jag är nöjd med den terapeuten jag träffat.
Elin GustavssonElin Gustavsson
21:05 31 Mar 15
Jag är nöjd med den hjälp jag fått.
leo beiertleo beiert
15:44 15 Jul 13
Har träffat en psykolog under våren och har utvecklats i rätt riktning.
Frida LövgrenFrida Lövgren
08:16 04 Jul 13
Har varit hos min terapeut 6 gånger och är väldigt nöjd. Alla borde gå och prata av sig någon gång ibland. Det har i alla fall hjälpt mig väldigt mycket.
js_loader

Våra psykologer

Prova psykoterapi

Låt oss hjälpa dig få en större förståelse och hitta nya vägar framåt. Välj “boka tid” för att se våra lediga tider. Om du träffa en psykolog som passar just dina behov, förutsättningar och mål väljer du “bli matchad”.

Kontakta ossBli matchad