Nyhet! Bli matchad med rätt psykolog. Klicka här!

Om oss 

Läs om PsykologA och våra psykologer

Sedan starten 2013 har vi hjälpt individer och organisationer att växa. Det har vi gjort genom terapi, coaching och utbildning som både är trygg och effektiv. Nu hoppas vi att kunna hjälpa dig eller din organisation att utvecklas i riktning mot de mål ni upplever som viktiga.  

Vi som arbetar på PsykologA är legitimerade psykologer med en bred erfarenhet av olika problem och metoder. Vi är medlemmar av Sveriges Psykologförbund. Nedan kan du läsa om våra psykologers erfarenhet och specialkompetens.

Våra psykologer

Matilda Hulth

Matilda Hulth

Leg. psykolog

Matilda är leg. psykolog med KBT-inriktning. Hon har arbetat psykologisk behandling både mot vårdcentral och i psykiatrin. Matilda har erfarenhet av att hjälpa personer […]
Läs mer

Marie Edmark

Marie Edmark

Leg. psykolog

Marie Edmark är legitimerad psykolog med examen från Umeå universitet 2008. Hon arbetar med Kognitiv beteendeterapi för behandling av depression/nedstämdhet […]
Läs mer

Matilda Hulth

Leg. Psykolog

Matilda är leg. psykolog med KBT-inriktning. Hon har arbetat psykologisk behandling både mot vårdcentral och i psykiatrin.

Matilda har erfarenhet av att hjälpa personer med olika utmaningar exempelvis depression, ångest, trauma och PTSD. Tillsammans med Matilda får du utforska det som är svårt och göra en tydlig plan för att hjälpa dig hitta en väg framåt.

Om du vill boka en tid hos Matilda kan du klicka på denna länk för att kontakta oss.

Marie Edmark

Leg. Psykolog

Marie Edmark är legitimerad psykolog med examen från Umeå universitet 2008. Hon arbetar med Kognitiv beteendeterapi för behandling av depression/nedstämdhet och ångesttillstånd (såsom panikångest, tvångssyndrom, social fobi, specifika fobier), självkänsla, relationsproblem samt stressrelaterad ohälsa. Marie har tidigare arbetat med psykologiskt och terapeutiskt arbete inom psykiatri och primärvård..

Om du vill boka en tid hos Marie kan du klicka på denna länk för att kontakta oss.

Luis Hellebuyck

Luis Hellebuyck

Leg. psykolog

Luis är legitimerad psykolog och arbetar på PsykologA med KBT-inriktade samtal samt motiverande samtal (MI). Luis har över 10 års erfarenhet av at […]
Läs mer

Mattias Wretman

Mattias Wretman

Leg. psykolog

Mattias är leg. psykolog med lång erfarenhet av KBT-behandling av olika problem på vårdcentral, i psykiatri, i organisationer men även i privat verksamhet […]
Läs mer

Luis Hellebuyck

Leg. Psykolog

Luis är legitimerad psykolog och arbetar på PsykologA med KBT-inriktade samtal samt motiverande samtal (MI). Luis har över 10 års erfarenhet av att ha arbetat med personer som behöver en förändring i sin livsstil för bättre hälsa (psykisk och fysisk) och som behöver coaching för att lyckas med en bestående förändring.

Luis har särskild erfarenhet av att arbeta med stressrelaterade problem, ångest och depression, samt framför allt med behandling och utredning av personer med riskbruk eller skadligt bruk av alkohol. Luis arbetar också med coaching till chefer och arbetsplatser (grupputveckling) samt parsamtal/parterapi.

Förutom svenska talar Luis engelska, spanska och ryska.

Om du vill boka en tid hos Luis kan du klicka på denna länk för att kontakta oss.

Mattias Wretman

Leg. Psykolog

Mattias är leg. psykolog med lång erfarenhet av KBT-behandling av olika problem på vårdcentral, i psykiatri, i organisationer men även i privat verksamhet.

Tillsammans sätter ni upp tydliga och mätbara mål. Du får hjälp att ta steg mot dina mål med konkreta strategier och färdigheter. Mattias har även erfarenhet av att utbilda och vägleda andra psykologer.

Tove Falk

Tove Falk

Leg. psykolog

Tove är legitimerad psykolog med psykodynamisk inriktning. Hennes arbetssätt är relationellt och affektfokuserat. Tove har tidigare arbetat med barn och vuxna […]
Läs mer
Jonas Evander

Jonas Evander

Leg. psykolog

Jonas är leg. psykolog med KBT-inriktning. Han bred erfarenhet från primärvård (motsvarande vårdcentral), specialistpsykiatri samt som privatprak […]
Läs mer

Tove Falk

Leg. Psykolog

Tove är legitimerad psykolog med psykodynamisk inriktning. Hennes arbetssätt är relationellt och affektfokuserat. Tove har tidigare arbetat med barn och vuxna inom psykiatri och somatisk vård. Hon har erfarenhet av såväl terapeutiskt arbete som av att utreda neuropsykiatriska tillstånd. Tove är även HBTQ-diplomerad. I terapikontakten arbetar ni utifrån din aktuella situation och de svårigheter du upplever idag och försöker förstå dessa.

Målet är att du med tiden ska få en mer tydlig och sammanhängande berättelse om dig själv, dina känslor och din historia. En kontakt hos Tove börjar med två till tre inledande samtal. Under de första sessionerna talar ni om orsaken till att du söker terapi, hur en kontakt kan komma att se ut samt formulerar mål med terapin.

Om du vill boka en tid hos Tove kan du klicka på denna länk för att kontakta oss.

Jonas Evander

Leg. Psykolog

Jonas är leg. psykolog med KBT-inriktning. Han bred erfarenhet från primärvård (motsvarande vårdcentral), specialistpsykiatri samt som privatpraktiserande psykolog. Han kan hjälpa dig med stress, olika typer av ångest och depression.

Han kan även hjälpa dig som har svårigheter med perfektionism, höga krav på dig själv och låg självkänsla. Han är även van att arbeta med problem relaterade till arbete och relationer. Jonas kan även hjälpa dig med större förändringar kopplade till din hälsa.

Jonas arbetssätt är strukturerat och målinriktat. Tillsammans sätter ni upp mål som känns relevanta för dig. Du får sedan konkreta verktyg och förhållningssätt som hjälper dig att uppnå målen. Ni utvärderar behandlingen löpande för att se till att du utvecklas i rätt riktning.

Jonas är mottagningsansvarig på PsykologA och kan inte ta mot nya klienter.

 

Vår mottagning

Jakob Westinsgatan 8