fbpx
Nyhet! Bli matchad med rätt psykolog. Klicka här!

Karriärcoaching

Vill du komma vidare i ditt yrkesliv eller vill ha coaching i den roll du befinner dig i? Boka en tid hos någon av våra psykologer som är specialiserade inom karriärcoaching.
När vägskäl dyker upp i ditt verksamma yrkesliv så kan det ställa till både problem och framkalla svåra dilemman. Då dessutom arbetslivet ofta har en så central plats i våra liv, så innebär det också att många beslut inte bara är viktiga, utan ofta också komplicerade. Vad är det jag vill jobba med? Är det viktigare med högre lön eller trevliga arbetskollegor? Vågar jag säga upp mig? Även om valen för en del människor kan framstå som självklara, så är det ofta inte så för alla.

Karriärcoaching är ett verktyg som tar fram dina bästa egenskaper

Förr så fick alla som ville komma någonstans i yrkeslivet klara sig på egna ben, men idag har nya verktyg framtagits och det finns professionell hjälp att få. Genom karriärcoaching, en praktiskt orienterad samtalsmetod, kan du fördjupa din förståelse för dig egen arbetssituation, vilket kan assistera dig i att ta rätt val och göra önskad karriär. Därför har karriärcoaching blivit ett populärt alternativ för många som vill komma vidare i sitt yrkesliv. Processen kan ofta också innefatta identifikation av nyckelkomponenter i både din reala och ideala arbetssituation.

I karriärcoaching ses det till dina egna inneboende kunskaper och tankar. Det i sin tur hjälper dig att förstå att du har redan har vetandet och de nödvändiga resurserna som krävs för att fatta ett bra beslut. Coachingprocessen behandlar även hur du ska använda dessa slutsatser för att nå dina uppsatta mål. För att få ut så mycket som möjligt av sina coachingsessioner är det viktigt att du själv är öppen för att ta de besluten och ibland modet göra de förändringarna som coaching ofta kan medföra. Vi på Psykologa erbjuder karriärcoaching, och du kan lätt och snabbt kontakta oss för att hitta en professionell coach som kan hjälpa just dig.