fbpx
Nyhet! Bli matchad med rätt psykolog. Klicka här!

Vi söker Psykologer och Psykoterapeuter till vårt team

January 28, 2014

PsykologA är ett psykologföretag som erbjuder sina kunder och klienter psykoterapi och psykologcoaching. Vi arbetar både med företags/organisations-kunder och privatpersoner. Vårt övergripande mål är att erbjuda den intervention som på bästa sätt tillgodoser klientens behov och vi kvalitetssäkrar allt arbete. För att uppnå vårt mål knyter vi till oss erfarna medarbetare med olika typer av specialkompetens.

Vår verksamhet är under tillväxt och därför söker vi psykologer som kan arbeta som underkonsulter till oss på vår mottagning i Stockholm. Arbetet består av psykologisk behandling/coaching av vuxna med en problemställning som du tidigare har god erfarenhet av att ha arbetat med. För att kunna arbeta som underkonsult kräver det att du sedan tidigare har ett eget företag och F-skattsedel. Behöver du ha hjälp med att starta ett företag kan vi bistå dig med detta. På sikt finns god möjlighet att samarbetet utvecklas till en fast anställning. Du kommer att få möjligheten att själv styra dina arbetstider och hur mycket du vill arbeta. Många av våra klienter önskar tider kvällstid.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad psykolog eller psykoterapeut.
  • Har ett starkt intresse för – och erfarenhet av – psykoterapeutisk arbete för specifika diagnoser eller frågeställningar.
  • Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet.
  • Är intresserad av empiri och evidensbaserad psykologiskt arbete
  • Är van att arbeta självständigt.
  • Sedan tidigare har ett eget företag.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av forskning.
  • Specialistkompetens för en speciell diagnos eller frågeställning.
  • Att du har arbetat konsultativt.

Tillträde: snarast
Vi tar emot ansökningar löpande

Om du känner igen dig i ovanstående är du välkommen att skicka din CV samt ett personligt brev till verksamhetsansvarig Fredrik Sandin. E-mail: fredrik@psykologa.se. Du kan också ringa för mer information på tel 070-4242422.

Recent Posts

Ny hemsida

Vi är stolta och glada för att kunna presentera PsykologA:s nya hemsida. Ny snyggare design och enklare navigering för...

Anknytningsteorin

Anknytningsteorin betonar att alla barn måste få känna sig trygga Det finns många föräldrar som kan vittna om hur...

Stresshantering

Energiinjektion eller utmattning Stress är en naturlig del av livet. När du behöver extra kraft sparkar kroppen igång...