fbpx
Nyhet! Bli matchad med rätt psykolog. Klicka här!

Mindfulnesskurs på PsykologA – våren 2017

March 20, 2017
Mindfulnessträning är en form av mental träning som handlar om att stärka förmågan till fokus, närvaro och medvetenhet. Träningen kan leda till att vi blir mer accepterande gentemot oss själva, våra egna tankar och känslor, samt till en minskning av oro, nedstämdhet, stress och sömnsvårigheter.

Med start den 18/4 träffas vi på PsykologA:s mottagning, Högalidsgatan 52 b, för att träna mindfulness tillsammans under sju tillfällen. En stor del av träningen kommer att ske hemma mellan grupptillfällena, det är därför viktigt att deltagarna har möjlighet att avsätta minst 10-15 min varje dag under tidsperioden för mindfulnessträningen. Syftet med gruppen är att få igång deltagarnas egen mindfulnessträning.

 
Gruppen leds av Maria Ström, legitimerad psykolog med mer än 15 års erfarenhet av
mindfulnessträning. Hon leder och har lett mindfulnessgrupper inom primärvården, på företag samt på en specialistenhet för stress. Förutom att leda mindfulnessgrupper så arbetar Maria även med individuella KBT behandlingar på PsykologA.
Tid: Tisdagar kl. 16-17 den 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5 och 13/6.
 
 
Plats: PsykologAs mottagning, Högalidsgatan 52 b, portkod 3866
 
Anmälan och frågor: maria@psykologa.se.
 
Kostnad: 3500 kr betalas via faktura innan kursstart
Recent Posts

Ny hemsida

Vi är stolta och glada för att kunna presentera PsykologA:s nya hemsida. Ny snyggare design och enklare navigering för...

Anknytningsteorin

Anknytningsteorin betonar att alla barn måste få känna sig trygga Det finns många föräldrar som kan vittna om hur...

Stresshantering

Energiinjektion eller utmattning Stress är en naturlig del av livet. När du behöver extra kraft sparkar kroppen igång...