Välkommen

Vi vill att du som har sökt dig till PsykologA ska få träffa den psykolog som är bäst matchad för att hjälpa dig. Genom att fylla i PsykologA:s webformulär får vi en bild av din situation, frågeställning och målsättning och hänvisar dig därefter till en psykolog som passar dig. PsykologA har ett stort nätverk av psykologer med specifik expertis inom de flesta psykiska problem.

Inskickade formulär tas emot av verksamhetsansvarig psykolog som i sin tur förmedlar dina kontaktuppgifter till någon av PsykologA:s psykologer. Psykologen som du är tänkt att få träffa tar kontakt med dig på telefon eller mail för att boka en tid för ett första samtal. All information du lämnar i webformuläret tas om hand på ett strikt konfidentiellt sätt.

Nedan finner du en illustration på hur det går till för att komma i kontakt med rätt psykolog.

 

Till formuläret

Relaterade sidor

  • Prokrastinering, eller att skjuta upp saker till framtiden (prokrastinera), är något som alla människor ägnar sig åt, oavsett hur välorganiserad och strukturerad man är. Det kan handla om att slösa bort timmar på triviala sysselsättningar som att slösurfa, slentrianmässigt titta på TV eller något annat som skänker dig tillfällig tillfredsställelse…
  • Stämmer detta in på dig? Tiden är alltid så knapp, den räcker inte på långt håll till allt det du vill och måste få gjort. Det ligger saker och ting och gror i bakhuvudet, men du motar tillbaka dem så fort de försöker ta sig upp till ytan.
  • Psykologa erbjuder evidensbaserad psykoterapi i Stockholm. Evidensbasering innebär att våra arbetssätt och metoder är utprövade vetenskapligt med goda resultat. Alla våra medarbetare är även leg. psykologer och står under uppsikt av socialstyrelsen. Psykologas psykologer i Stockholm är dessutom medlemmar i Psykologförbundet. Sammantaget är detta en kvalitetssäkring för att du som…